Biljetter till sightseeing i Rom

Det sägs att alla vägar bär till Rom! Med sin rika historia och magnifika arkitektur och fascinerande historiska lämningar och ruiner är det få som förblir oberörda av Rom! Upptäck Rom med Colosseum, Forum Romanum, Vatikanen, Sixtinska Kapellet, St Peterskyrkan och mycket mycket mer på någon av våra trevliga sightseeing-turer! Du kan välja mellan flera olika guidade turer, du kan susa runt i stan på en Segway eller varför inte upptäcka italienska läckerheter och viner på någon av våra mat-turer? Benvenuti a Roma!

 
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Big Bus Tours Rom Hop-on Hop-off

Big Bus Tours Rom Hop-on Hop-off

Upptäck Roms mest berömda sevärdheter och platser med Big Bus Tours! Det finns knappast ett bättre sätt att njuta av Roms sevärdheter än från en öppen dubbeldäckare. Välj mellan en 24 eller 48 timmars biljett och få fyra turer till fots på köpet. Beställ Big Bus Rom hop-on hop-off biljetter och börja din sightseeing direkt i Rom!

Från 295 kr
Colosseum & kvällstur i Rom

Colosseum & kvällstur i Rom

Följ med på vår populära kvällstur som kombinerar ett besök i antika Rom, Colosseum och Forum Romanum, med en kvällspromenad i Rom. Guidad tur i Colosseum och Forum Romanum, samt egen tid att utforska Palatinen. Avsluta kvällen med en guidad vandring i Roms historiska hjärta.

Från 848 kr
I fotspåren av Änglar & demoner

I fotspåren av Änglar & demoner

Besök platser från Dan Browns världsberömda roman "Änglar och demoner" på en 3-timmars guidad promenadtur i Rom. Upptäck hemligheterna i Illuminati-rörelsen bland statyer av Bernini och texter av Galileo. Säkra dina biljetter, boka i förväg!

Från 269 kr
Det bästa av Rom & Vatikanen

Det bästa av Rom & Vatikanen

Det bästa av Rom & Vatikanen är en guidad 4,5 timmars tur genom gatorna i antikens Rom och Vatikanstatens prakt. Gå före i köerna till Colosseum och Vatikanmuseerna med din guide och utforska några av Roms mest otroliga sevärdheter. Boka biljett nu och säkra din plats på denna populära tur!

Från 955 kr
Vatikanens trädgårdar

Vatikanens trädgårdar

Njut av naturens skönhet och alla arkitektoniska skatter som gömmer sig i Vatikanens trädgårdar! På denna utflykt kan du beundra konstverk, naturliga underverk och många viktiga monument i världens minsta stat, åkandes i en miljövänlig öppen buss som kör dig runt i trädgården. Boka din plats på turen redan idag!

Från 912 kr
Audiens hos Påven

Audiens hos Påven

Upplev den enda guidade turen med audiens hos Påven. Tusentals pilgrimer från hela världen samlas varje onsdag för att se Franciskus och nu har du också chansen! Det är strikt begränsat antal platser, så se till att boka dina biljetter i god tid!

Från 365 kr
Roms torg & piazzor

Roms torg & piazzor

Besök Roms mest spektakulära torg och piazzor på en tre timmars guidad promenad med en liten intim turistgrupp. Vandringen börjar vid ett av Roms mest berömda torg, Petersplatsen, och fortsätter till Piazza Navona, Pantheon, Fontana di Trevi och Spanska trappan. Det blir en oförglömlig utflykt – boka din biljett redan idag!

Från 697 kr
Roms fontäner

Roms fontäner

Följ med på en omtyckt guidad promenad i Rom och se stadens vackra fontäner. Besök Piazza Navona, se Pantheon, kasta ett mynt i Fontana di Trevi och beundra den otroliga Triton-fontänen. Säkra din biljett till turen, boka hemifrån!

Från 161 kr
Rom i aftonskrud

Rom i aftonskrud

Njut av den magiska atmosfären i Rom by night, på denna 2,5 timmes guidade kvällspromenad. Beundra vackert upplysta torg, fontäner och stadens renässans- och barockarkitektur. Din lokala guide och konsthistoriker berättar om stadens imponerande arkitektur och historia. Säkra din plats, boka din biljett hemifrån!

Från 590 kr
Familjen Borgia - en historisk tur till fots

Familjen Borgia - en historisk tur till fots

Låt din lokala konsthistoriker och guide ta dig med på en fascinerande två timmars promenad i Rom. Lär dig mer om den mäktiga, kontroversiella och grymma romerska renässansfamiljen – Borgias, och beundra några av de skatter som finns kvar från det framstående House of Borgia. Boka biljetter i förväg!

Från 805 kr
Spökjakt i Rom

Spökjakt i Rom

Följ med på en 2-timmars spökjakt i Rom, en kvällspromenad där du får höra berättelser om mystiska legender och intressanta myter. Vandra längs de historiska gatorna och leta efter några av Roms levande döda. I turen ingår några av Roms mest berömda sevärdheter, upplysta på kvällen.

Från 805 kr
Hop-On Hop-Off Rom CitySightseeing

Hop-On Hop-Off Rom CitySightseeing

Att utforska Rom på egen hand har aldrig varit så enkelt och spännande! Använd de röda CitySightseeing Hop-on Hop-off bussarna och beundra denna underbara stad i din egen takt! Välj mellan 24, 48 eller 72-timmars biljetter. Boka dina biljetter hemifrån, e-biljetten skickas till din inkorg.

Från 183 kr
Det bästa av Toscana inkl. lunch & vinprovning

Det bästa av Toscana inkl. lunch & vinprovning

Följ med på en heldagstur från Rom till Toscana. På bara en dag du får provsmaka fina toskanska viner och ostar, njuta av spektakulär arkitektur, vackra vyer och en traditionell toskansk gourmetlunch. Gå inte miste om denna fantastiska utflykt, boka din biljett hemifrån!

Från 1384 kr
Bracciano & Odescalchi Castello inkl. lunch

Bracciano & Odescalchi Castello inkl. lunch

Följ med på ett äventyr bortom den livliga staden Rom och ut den prunkande och vackra landsbygden. Besök den medeltida fästningen Odescalchi Castle, utforska den charmiga staden Bracciano och njut av en härlig 3-rätters lunch med vin. Turen inkluderar bussresa från / till Rom. Boka din tur idag!

Från 1169 kr
VIP heldagstur till Capri

VIP heldagstur till Capri

Följ med på en exklusiv VIP heldagstur till Capri från Rom. Besök den vackra ön Capri, få en rundtur i parfymfabriken Carthusia, provsmaka limoncello och utforska den berömda Blå grottan (tillval). Boka biljetter idag och säkra din plats på turen!

Från 1920 kr
Vatikanen & trädgårdarna, inkl. frukost

Vatikanen & trädgårdarna, inkl. frukost

Följ med på en exklusiv halvdagstur till Vatikanstaten! Undvik folkmassorna med ett besök tidigt på morgonen. Njut av en härlig frukostbuffé, koppla av på en 45-minuters tur i trädgårdarna i en minibuss, samt njut av en 3-timmars guidad promenad i Vatikanens museer och Peterskyrkan. Denna mycket populära tur säljer ut snabbt, så se till att boka dina biljetter i förväg!

Från 1491 kr
Utökad tur i Vatikanen

Utökad tur i Vatikanen

Njut av en förlängd tur i Vatikanen, en utflykt med det där lilla extra! I en garanterat liten grupp besöker du museerna, Bramante-trappan, Sixtinska kapellet, Pinacoteca och Peterskyrkan. Denna guidade tur är ett måste för alla som letar efter en djupgående rundtur i Vatikanen och dess museum! Boka dina biljetter hemifrån och skippa de långa entréköerna!

Från 912 kr
Vatikanen på kvällen

Vatikanen på kvällen

Utforska Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet på kvällstid och njut av mästerverken utan de stora folkmassorna. Varje år och under en begränsad period, håller Vatikanens museum öppet på kvällstid, efter de officiella öppettiderna. Se till att vara en av de lyckliga som får ta del av detta specialbesök! Boka biljetter redan idag!

Från 687 kr
Vatikanen & Rom City Pass

Vatikanen & Rom City Pass

Med ett Vatican & Rome Card får du fri entre till Vatikanstaten, dess museum och trädgårdar, entrébiljetter till två valfria sevärdheter, fria resor i Rom med buss och metro samt rabatt på över 30 attraktioner. Boka Vatikanen & Rom-kortet här!

Från 1158 kr
Vatikanen på förmiddagen

Vatikanen på förmiddagen

Boka dina biljetter till Vatikanen på förmiddagen hemifrån och säkra din plats på denna populära guidade tur i Vatikanens museer och Sixtinska kapellet. Peterskyrkan, kan du utforska på egen hand efter den guidade turen. Boka online och gå före i köerna!

Från 526 kr
Vatikanen på eftermiddagen

Vatikanen på eftermiddagen

Boka dina biljetter till Vatikanen på eftermiddagen hemifrån och skippa köerna till Vatikanen. Upplev Vatikanens museer och Sixtinska kapellet. Peterskyrkan, kan du utforska på egen hand efter den guidade turen. Boka online redan idag!

Från 526 kr
Vatikanens museum, vatakomber & Peterskyrkan

Vatikanens museum, vatakomber & Peterskyrkan

Upplev tre av de mest populära sevärdheterna i Rom: Vatikanens Museum, Sixtinska Kapellet, och Peterskyrkan med Vatakomberna - allt i en och samma guidade tur! Boka dina biljetter hemifrån och undvik alla köer!

Från 633 kr
Det bästa av Rom - 3,5 h

Det bästa av Rom - 3,5 h

Följ med på en 3½-timmars rundtur som täcker Colosseum, Forum Romanum, Pantheon, Fontana di Trevi och Piazza Navona. Upplev det bästa av Rom med en auktoriserad guide och lär dig mer om stadens imponerande historia.

Från 633 kr
Heldagstur i Rom

Heldagstur i Rom

Följ med på en heldagstur i Rom och upplev stadens alla höjdpunkter. Du får inte bara njuta av Roms mest berömda sevärdheter, du går dessutom före i de timmeslånga köerna till både Colosseum, Vatikanens Museum och Peterskyrkan.

Från 1233 kr
Busstur till Pompeji

Busstur till Pompeji

Följ med på en busstur till de antika ruinerna i staden Pompeji, en bit utanför Rom. I turen ingår ett stopp i Neapel och en härlig lunch. Se till att förboka dina biljetter till denna fantastiska heldagstur där du får utforska den mytomspunna staden Pompeji.

Från 1448 kr
Italienska viner & delikatesser

Italienska viner & delikatesser

Följ med till den lokala trattorian för att få en smak av Rom! Provsmaka italienska viner och lokala delikatesser som charkuterier, ostar och sötsaker och lär dig mer om hur lokalbefolkningen äter och dricker. Boka biljetter till Italienska viner & delikatesser redan idag!

Från 590 kr
Det bästa av Rom - 2 h

Det bästa av Rom - 2 h

Följ med på en guidad rundtur i Colosseum och Forum Romanum och slipp de långa entréköerna! Lär dig mer om antikens Rom och se de gamla ruinerna leva upp. Boka biljetter online!

Från 526 kr
Rom på en Segway

Rom på en Segway

Utforska Rom på det mest roliga och underhållande sättet - på segway! Det är den perfekta sightseeingturen för både familjer med tonåringar, par och individer, som skulle vilja se Rom och lära sig mer om den historiska staden. Boka dina biljetter online och säkra din plats på denna populära tur!

Från 805 kr
Endast entrébiljett till Colosseum - Gå före i kön

Endast entrébiljett till Colosseum - Gå före i kön

Köp dina entrébiljetter till Colosseum hemifrån och gå före i köerna! Originalbiljetten (e-biljett) skickas direkt till din e-postadress och du kan utforska Colosseum, Forum Romanum och Palatinen i din egen takt. Boka här!

Från 317 kr
Tur till Trastevere inkl. exklusiv privat middag

Tur till Trastevere inkl. exklusiv privat middag

Säkra din plats på denna extremt begränsade och exklusiva tur till Trastevere. Njuta av en delikat 4-rätters äkta italiensk middag. Upplev romantiska Rom när det är som bäst, boka biljetter till turen redan idag!

Från 1008 kr
Kvällspromenad i Rom

Kvällspromenad i Rom

Njut av en 2-timmars guidad promenad i Rom vid solnedgången och upplev den vackra staden i ett nytt ljus. Se många av de mest berömda sevärdheterna, som Pantheon, Capitol Hill, Piazza Navona och mycket mer. Boka dina biljetter till denna kvällstur redan idag!

Från 419 kr
Busstur till Florens

Busstur till Florens

Tillbringa en dag i renässansens vagga Florens! Besök stadens stora sevärdheter som den berömda katedralen Duomo och Galleria dell’Accademia, där du kan beskåda Michelangelos staty av David. Bussresa t/r från Rom ingår. Boka biljetterna i förväg till denna populära utflykt!

Från 1705 kr
Italienska vingårdar & vinprovning

Italienska vingårdar & vinprovning

Italien är synonymt med gott vin, särskilt från regionen Toscana. Följ med oss på en trevlig halvdagstur med vinprovning och upplev den fantastiska vingården Pallavicini Estate. Njut den fantastiska naturen, utforska den gamla vingården och smaka på fyra av gårdens prisbelönta viner. Boka din tur idag!

Från 633 kr
Roms kryptor & katakomber

Roms kryptor & katakomber

Följ med på en fascinerande resa tillbaka i tiden, längs Roms långa vindlande katakomber och dess kryptor. Du kommer aldrig tro vad som ligger under Roms gator, förrän du ser det med dina egna ögon! Besök den kusliga Capuchin-kryptan, dekorerad med dödskallar och ben och utforska Basilica San Clemente! Boka biljetter hemifrån!

Från 740 kr
Roms kryptor, katakomber & mörka hjärta

Roms kryptor, katakomber & mörka hjärta

Upplev Roms mörka förflutna på en kuslig tur bland stadens kryptor och katakomber! Besök gamla delar av stadens hjärta och begravningsplatser långt under de moderna och hårt trafikerade gatorna. Utforska Roms katakomber, besöka basilikan San Clemente och Kapucinerkryptan - även känd som "Benkapellet". Max 20 deltagare per grupp! Boka redan idag!

Från 901 kr
Vatikanen på kvällen inkl. middag

Vatikanen på kvällen inkl. middag

Njut av en exklusiv guidning av Vatikanens museum efter ordinarie stängningstid! Beundra de världsberömda konstverken i en långsammare takt och med mindre publik. I turen ingår en härlig middagsbuffé! Se till att få en plats på denna unika tur, boka din biljett hemifrån!

Från 1116 krTill kundvagnen