Prag

Här finner du vårt stora utbud av biljetter till sevärdheter och sightseeing i Tjeckiens huvudstad Prag. Se en föreställning på det berömda Black Light Theatre eller Laterna Magika, lär känna staden och dess historia på någon av våra intressanta guidade sightseeingturer, se Pragborgen och Karlsbron! Eller häng med på Tjeckisk ölprovning och upplev Prague by night!

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Prag Sightseeing

Prag Sightseeing

Prag Sightseeing är en bekväm och perfekt tur för dig som vill uppleva "den gyllene staden" Prag och dess sevärdheter på under 3 timmar! Köp dina biljetter till Prag Sightseeing här!

Från 299 kr
Middag i Folkets Hus

Middag i Folkets Hus

Inta en utsökt och traditionell tjeckisk middag inklusive dryck i det gamla Rådhuset i hjärtat av Prag! Köp din biljett till denna middag i Prag här!

Från 274 kr
Prag Lunchkryssning

Prag Lunchkryssning

Prag Lunchkryssning tar dig med på en 2 timmars båttur inklusive välkomstdrink och öppen buffé. Upplev Prag med alla sina vackra sevärdheter från vattnet - köp biljetter till Prag Lunchkryssning här!

Från 210 kr
Prag Middagskryssning

Prag Middagskryssning

Se Prags vackra monument och sevärdheter upplysta om kvällen, ombord på vår Prag Middagskryssning, på en tur längs floden Moldau (Vltava). Boka dina biljetter till Prag Middagskryssning här!

Från 278 kr


Till kundvagnen