Biljetter till sightseeing i Paris

Utforska och lär känna Paris och dess omgivningar på någon av våra många spännande och populära sightseeingturer! Vi erbjuder både guidade rundturer och sightseeing på egen hand, båtturer på floden Seine och självklart många turer som inkluderar ett besök i Eiffeltornet! Följ med oss till Versailles eller Mont Saint-Michel, besök berömda Louvren museum med eller utan guide. Valmöjligheterna är många – välkommen att botanisera bland vårt stora utbud av biljetter till Sightseeing i Paris!

 
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Historiska Paris

Historiska Paris

Historiska Paris är en guidad tur genom Paris äldsta kvarter inklusive Ile de la Cité och Notre Dame! Köp dina biljetter till Historiska Paris här!

Från 774 kr
Versailles på egen hand

Versailles på egen hand

Besök slottet i Versailles på egen hand – entrébiljett inklusive t o r bussresa från Paris! Köp dina biljetter hemifrån, kliv på bussen i centrala Paris, väl på plats går du före i de långa köerna och direkt in i slottet! Boka dina biljetter till Versailles på nätet!

Från 612 kr
ParisMagique sightseeing med båt

ParisMagique sightseeing med båt

Den bästa turen med båt på Seine gör du med ParisMagique sightseeingbåtarna! Båtturen startar vid kajen nedanför Eiffeltornet och varar en timme. Njut av Paris alla vackra sevärdheter och byggnader från vattnet! Boka biljetter till ParisMagique här!

Från 153 kr
Hop-On Hop-Off Batobus

Hop-On Hop-Off Batobus

Boka biljetter till Batobus Paris, hop on hop off sightseeing med båt på Seine! Här kan du enkelt och bekvämt köpa dina förköps biljetter till Batobus Paris, innan du reser hemifrån!

Från 171 kr
Opera Bastille Paris

Opera Bastille Paris

Opéra de la Bastille, eller mer vanligt Opéra Bastille, har för det mesta operaföreställningar i sin repertoar. Operahuset invigdes 1989 och dess transparenta fasader gör det till ett välkänt landmärke för staden. Här kan du boka biljetter till operaföreställningar på Opéra Bastille, med eller utan middag.

Från 2603 kr
Opera Garnier Paris

Opera Garnier Paris

Opéra Garnier eller Palais Garnier, och även känd som det gamla operahuset i Paris, framför mestadels baletter. Operahuset invigdes 1875. Här hittar du de bästa biljetterna till opera- och balettföreställningar på Palais Garnier!

Från 1270 kr
Heldagstur till Versailles & Trianon

Heldagstur till Versailles & Trianon

Njut av en guidad tur i Versailles Slott och beundra dess vackra rum. Efter visningen kan du utforska de vackra trädgårdarna, innan du njuter av lunch på en restaurang i närheten av Canal Grande. Efter lunch blir det besök vid lustslotten Petit och Grand Trianon. Boka din utflykt här och hoppa över köerna till Versailles och Trianon.

Från 1812 kr
Versailles & Paris Sightseeing

Versailles & Paris Sightseeing

Besök slottet i Versailles och se det mesta av Paris - allt på en och samma dag! En komplett utflykt med besök i slottet Versailles, en stadsrundtur i Paris, med både buss och båt, samt ett besök i Eiffeltornet. Boka biljetter till Versailles & Paris Sightseeing redan idag!

Från 1207 kr
Asterix Park®

Asterix Park®

Besök Asterix Park i Paris på denna heldagstur! Köp dina biljetter till nöjesparken Asterix Park i Paris här!

Från 715 kr
Outlet Shopping Paris

Outlet Shopping Paris

Besök La Vallée Village outlet utanför Paris och "shop until you drop"! Köp din bussbiljett till La Vallée Village här!

Från 230 kr
Champagne provning

Champagne provning

Denna guidade tur till Reims inkluderar besök, vin- och champagneprovning hos Mumm och Möet & Chandon. Köp biljetter här!

Från 1606 kr
Normandies stränder

Normandies stränder

Guidad tur från Paris till Normandie och D-dagen, Pointe du Hoc, Omaha Beach, Arromanches och Juno Beach. Boka biljetter här!

Från 2129 kr
Klostret Mont Saint-Michel

Klostret Mont Saint-Michel

Besök det världsberömda Mont Saint Michel klostret! Köp dina biljetter till denna guidade tur från Paris här!

Från 2044 kr
Paris Citroën 2CV

Paris Citroën 2CV

Häng med på en bilsafari i Paris! Se vackra sevärdheter som Eiffeltornet och Louvren på en biltur i Frankrikes mest ikoniska bil, Lillcittran 2CV av Citroën. Välj mellan tre olika turer!

Från 961 kr
Giverny & Monet

Giverny & Monet

Följ med på en guidad utflykt från Paris till Giverny med besök i Monets berömda trädgård och ateljé. Boka biljetter redan idag till denna mycket omtyckta dagsutflykt i konstens tecken.

Från 999 kr
Hop-on Hop-off Paris L'Open Tour

Hop-on Hop-off Paris L'Open Tour

Boka biljetter till Paris L’Open Tour Hop-on Hop-off bussarna – det enklaste och mest flexibla sättet att utforska Paris! Det är bara att hoppa på en av de många bussarna och börja din sightseeing i en dubbeldäckare med öppet tackdäck. Beställ din biljett redan idag!

Från 353 kr
Det Bästa av Paris - på cykel

Det Bästa av Paris - på cykel

Susa förbi vandrande turistgrupper och sightseeingbussar på din blå cykel, och få en närmare titt på några av Paris mest populära monument, på ett roligt och säkert sätt! Förgyll din resa med oförglömliga minnen och fototillfällen - boka din cykeltur i Paris här!

Från 337 kr
Paris Hemligheter - på cykel

Paris Hemligheter - på cykel

Följ med på cykelturen Paris Hemligheter och upplev en ny sida av Paris. En tur för dig som vill lära känna Paris dolda charm och se vad som gör staden så fängslande för sin lokalbefolkning. Boka biljett till din cykelutflykt idag!

Från 337 kr
Versailles - på cykel

Versailles - på cykel

Versailles på cykel är det perfekta sättet att upptäcka storheten i denna drygt 800 hektar stora kungliga domän. Upplev Versailles höjdpunkter; slottet och den magnifika slottsparken på cykel. Boka biljetten här!

Från 897 kr
Kvällstur i Paris - på cykel

Kvällstur i Paris - på cykel

Denna populära kvällstur på cykel visar dig Paris stora sevärdheter och monument när de lyser upp av tusentals lampor efter solens nedgång. Beundra Eiffeltornet, Champs-Elysées, Notre-Dame och Louvren. Det är en vacker och rolig sightseeingtur i Paris! Boka din biljett här!

Från 406 kr
Eiffeltornet - Gå före i kön

Eiffeltornet - Gå före i kön

Gå före i kön till Eiffeltornet! Med förbokade endast entré-biljetter kan du överlista andra turister och undvika de timslånga köerna på plats. Det är bara att ta hissen upp och njuta av den fantastiska utsikten över Paris.

Från 458 kr
Hop-on Hop-off Paris Big Bus Tours

Hop-on Hop-off Paris Big Bus Tours

Utforska Paris populära sevärdheter i din egen takt med Big Bus Tours! Njut av en hop-on hop off sightseeing i Paris och upptäck Eiffeltornets svindlande höjder, historiska Louvren, den imponerande Triumfbågen och mycket mer. Välj mellan 24 eller 48-timmars biljetter, med eller utan en 1-timmes båttur på Seine. Boka bästsäljaren Big Bus hop-on hop-off här!

Från 166 kr
4-dagars tur till Normandie, Mont Saint Michel & Loiredalen

4-dagars tur till Normandie, Mont Saint Michel & Loiredalen

Följ med på en fantastisk fyra dagars tur till Normandie, Mont Saint Michel och slotten i Loiredalen. Du blir upphämtad vid ditt hotell i Paris, bor på 3-stjärniga hotell och får uppleva mer av Frankrike. Missa inte denna vackra tur, boka din plats hemifrån!

Från 7948 kr
Disneyland® med buss

Disneyland® med buss

Biljetter till Disneyland inkl. bussresa t/r Paris! Med förbokade biljetter kliver du på bussen i Paris, som kör dig direkt till Disneyland Paris. Här går du före i de långa köerna in till Disneyland Park och Walt Disney Studios Park – allt det roliga väntar för hela familjen!

Från 1171 kr
Cykeltur i Monets trädgård

Cykeltur i Monets trädgård

Följ med på en cykeltur i fantastiska Normandie och byn Vernon, där vi utforskar Monets privata trädgård på cykel. I turen ingår entré till Monets hus, som du får utforska på egen hand. Det är en perfekt utflykt för hela familjen! Inklusive bussresa Paris-Vernon t/r. Beställ här!

Från 1057 kr
Cykeltur i Loiredalen

Cykeltur i Loiredalen

Följ med på en cykeltur i Loiredalen utanför Paris! Besök två Chateaux, en marknad och njut av en vinprovning på en och samma dag. Se till att säkra din plats på denna populära sightseeingtur på cykel, boka biljett hemifrån!

Från 2081 kr
Paris på en Segway

Paris på en Segway

Tillbringa några timmar körandes på en Segway runt om i Paris! Det är den perfekta utflykten för både förstagångsbesökare och Paris-veteraner. Alla är överens om att Paris på en Segway är det bästa sättet att se "Ljusets Stad". Förboka biljetter hemifrån!

Från 641 kr
Slotten i Loiredalen

Slotten i Loiredalen

Besök tre av Loiredalens mest berömda sagoslott: sofistikerade Château d'Amboise, charmiga Château de Chenonceau, byggd över floden Cher, och majestätiska Château de Chambord. Se var den kungliga familjen bodde och var Leonardo da Vinci är begravd. Hotelltransfer och lunch ingår!

Från 3336 kr
Tur till Toppen av Eiffeltornet - Gå före i kön

Tur till Toppen av Eiffeltornet - Gå före i kön

Gå före i köerna till det extremt populära Eiffeltornet! Besök både 1:a och 2:a våningen tillsammans med din guide och få biljett till den högsta punkten och Eiffeltornets Summit! Turen säljer ut snabbt, så boka dina biljetter idag!

Från 460 kr
Eiffeltornet vid solnedgången

Eiffeltornet vid solnedgången

Besök det ikoniska Eiffeltornet vid solnedgången! Din guide tar dig direkt till 2:a våningen i Eiffeltornet, ni går före i köerna och får höra intressanta berättelser om det berömda monumentet, dess arkitektur och historia. Boka dina biljetter hemifrån och skippa köerna!

Från 651 kr
Sightseeing Paris & Kryssning

Sightseeing Paris & Kryssning

Lär känna Paris, dess historia och magnifika arkitektur på denna roliga och informativa 3-timmes rundtur! Upptäck Paris från en lyxig buss och en sightseeingbåt på Seine. Det blir en perfekt introduktion till Paris.

Från 297 kr
Sightseeing Paris

Sightseeing Paris

Biljetter till Sightseeing Paris med Paris Vision! Upplev det historiska Paris från en modern buss med A/C på mindre än 2 timmar, enkelt och bekvämt för hela familjen! Här bokar du dina biljetter!

Från 213 kr
Klassiska Paris till fots

Klassiska Paris till fots

Njut av en guidad promenad i Paris! Se alla stora sevärdheter i centrum. Det är den perfekta turen för dig med begränsad tid i Paris! Boka här!

Från 267 kr
Eiffeltornet - skippa köerna & båttur på Seine

Eiffeltornet - skippa köerna & båttur på Seine

Boka prioriterad entrébiljett till Eiffeltornet inklusive 1-timmes båttur och sightseeing på Seine! Var smartare än andra turister och undvik att stå i kö 2-4 timmar till Eiffeltornet. Efter ditt besök i Eiffeltornet får du njuta av en båttur på floden Seine. Strykande åtgång på biljetterna, så skynda dig att boka!

Från 581 kr
Eiffeltornet - skippa köerna & Sightseeing Paris

Eiffeltornet - skippa köerna & Sightseeing Paris

Se det bästa av Paris på en 1-timmes busstur och gå förbi köerna vid Eiffeltornet. Skippa köerna, njut av utsikten från 2:a våningen, köp dina biljetter till Sightseeing Paris & Eiffeltornet - gå före i kön!

Från 584 kr
Sightseeing Paris, Kryssning & Eiffeltornet

Sightseeing Paris, Kryssning & Eiffeltornet

Förboka dina biljetter till Sightseeing Paris, Kryssning & Eiffeltornet, en stadstundtur i tre delar där du utforskar Paris med buss, båt och från luften! Se alla höjdpunkter inklusive Eiffeltornet där du går före i köerna! Du får mycket för pengarna!

Från 666 kr
Paris Essential, inklusive lunch

Paris Essential, inklusive lunch

Om du vill uppleva det bästa av Paris, är detta en utflykt för dig! Denna tur i tre delar inkluderar en stadsrundtur med audioguide, en naturskön kryssning på Seine följt av en 2-rätters lunch vid Eiffeltornet. Se till att boka biljetter till Paris Essential hemifrån!

Från 1205 kr
2-dagars tur till Normandie, Saint Malo & Mont Saint Michel

2-dagars tur till Normandie, Saint Malo & Mont Saint Michel

Följ med på en fascinerande tvådagars tur från Paris till Normandie, Saint Malo och Mont Saint Michel. I turen ingår en övernattning på ett 3-stjärnigt hotell med frukost och middag, biljetter till olika monument och museer, liksom transfer från och till ditt hotell i Paris. Boka din tur idag!

Från 3990 kr
Paris Heldagstur

Paris Heldagstur

Denna heldagstur inkluderar det mesta och det bästa av Paris! Besök Louvren och Notre-Dame, ta en naturskön kryssning längs Seine och njut av en välsmakande lunch på Eiffeltornet med fantastisk utsikt över staden.

Från 1566 kr
Paris Afton Sightseeing

Paris Afton Sightseeing

Illuminations är sightseeingturen för dig som vill uppleva "Paris by night" på ett bekvämt sätt i en lyxig buss! Köp dina biljetter här!

Från 325 kr
Paris Afton Sightseeing & Kryssning

Paris Afton Sightseeing & Kryssning

Upplev Paris - by night på denna Paris Afton Sightseeing & Kryssning! Följ med på en kombinerad rundtur i Paris med buss samt på en kryssningsbåt längs Seine! Här köper du biljetterna, enkelt och säkert!

Från 372 kr
Paris Afton Sightseeing, Kryssning & Eiffeltornet

Paris Afton Sightseeing, Kryssning & Eiffeltornet

Upplev Paris by night! I biljetten ingår ett besök i Eiffeltornet, där du går före i köerna och tar hissen direkt upp till utsiktsplatsen, en timmes lång naturskön kryssning på Seine och en stadsrundtur med buss. Det blir skoj för hela familjen!

Från 719 kr
2-dagars tur till Loiredalens slott

2-dagars tur till Loiredalens slott

Följ med på en magisk tvådagars tur från Paris och utforska Loiredalens slott. Turen inkluderar hotell transfer, alla inträdesbiljetter och guidade besök i sex slott, samt övernattning på ett 3-stjärnigt hotell med middag, frukost och lunch. Boka din tur idag!

Från 4396 kr
Franska Revolutionen till fots

Franska Revolutionen till fots

Följ med på en guidad promenad i Paris och utforska byggnader, statyer och symboler knutna till den franska revolutionen. Garanterat liten grupp och auktoriserad lokalguide. Boka biljetten hemifrån och säkra din plats på turen!

Från 214 kr
2-dagars tur till Mont Saint Michel & Loiredalens slott

2-dagars tur till Mont Saint Michel & Loiredalens slott

Njut av en två dagars tur till berömda Mont Saint Michels kloster och besök flera av Loiredalens slott. Du hämtas upp på ditt hotell i Paris och får åka med på en fascinerande tur. Turen inkluderar tre måltider samt boende på ett 3-stjärnigt hotell. Boka din utflykt på nätet och säkra din plats!

Från 4342 kr
Latinkvarteren till fots

Latinkvarteren till fots

Njut av en vacker kvällspromenad i hjärtat av Paris och bekanta dig med latinkvarteren! Med en liten turistgrupp på max 16 personer, vandrar ni runt i de stämningsfulla latinska kvarteren tillsammans med en kunnig lokalguide. Förboka biljetter hemifrån!

Från 214 kr
Det Franska Köket

Det Franska Köket

Unna dig en kulinarisk upplevelse i Paris. Lär dig mer om det Franska Köket och delta i en matlagningskurs! Boka biljetter till det Franska Köket i Paris här!

Från 1828 kr
3-dagars tur till Mont Saint Michel & Loiredalens slott

3-dagars tur till Mont Saint Michel & Loiredalens slott

Njut av en tre-dagars tur till Mont Saint Michel med det berömda klostret och besök flera av Loiredalens vackra slott. Turen inkluderar transfer t/r från ditt hotell i Paris, sex måltider samt två nätter boende på ett 3-stjärnigt hotell. Boka redan idag!

Från 6529 kr
The Paris Pass

The Paris Pass

The Paris Pass – Paris Passet, ger dig fri entré till 60 populära turistattraktioner och sevärdheter i Paris, buss- och tunnelbanekort i zon 1-3, en kryssning på Seine och mycket mer! Spara tid - köp ditt Paris Pass här!

Från 1366 kr
Paris Gömda Skatter

Paris Gömda Skatter

Följ med på en rundvandring bland Hidden Treasures of Paris och utforska Paris Gömda Skatter. Det blir en guidad tur till de bästa och mest väl gömda platserna i Paris. Se bl. a Burens kolumner, Galerie Vivienne’s shoppinggalleria och Opera Garnier. Boka här!

Från 360 kr
Louvren med guide

Louvren med guide

Följ med på denna guidade tur till Louvre Museum i Paris, där du också får besöka de vackra Tuileries trädgårdarna.

Från 693 kr
3-dagars tur till Normandie, Mont Saint Michel & Loiredalen

3-dagars tur till Normandie, Mont Saint Michel & Loiredalen

Upplev Normandie, Mont Saint Michel och Loiredalen på denna fantastiska tre-dagars utflykt! Inklusive boende på 3-stjärniga hotell, frukost och middag samt transfer från/till ditt hotell i Paris. Boka din tur här!

Från 5857 kr
Morgontur till Versailles

Morgontur till Versailles

Njut av en fascinerande guidad rundtur i det historiska slottet i Versailles och lär dig mer om Solkungen, Ludvig XIV. Turen inkluderar transport tur- och retur Paris. Efter visningen i slottet kan du njuta av lite ledig tid och utforska de fantastiska franska trädgårdarna i din egen takt. Boka din plats på denna populära tur hemifrån!

Från 1034 kr
Montmartre med guide

Montmartre med guide

Upptäck Montmartre charmiga kvarter på en 2-timmars guidad tur! Montmartre är ett ikoniskt område i Paris med ringlande smala gator och känslan av gamla Paris. Här ser du både Sacré Coeur, Place du Tertre och mycket mer! Boka din plats på denna underbara utflykt på nätet!

Från 353 kr
Disneyland® på egen hand

Disneyland® på egen hand

Biljetter till Disneyland® Paris - utan buss. Byt din e-biljett mot originalbiljett hos vår agent på kontoret i Paris, innan du åker till Disneyland och skippa kön till biljettluckan vid Disneyland!

Från 937 kr
Paris Katakomber - gå före i kön

Paris Katakomber - gå före i kön

Hoppa över de långa köerna till katakomberna i Paris! Besök katakomberna och upptäck en mörkare sida av Paris på denna guidade tur. Vandra djupt under Paris gator, genom tunnlar gjorda av ben! Boka biljetter till Paris Katakomber här!

Från 673 kr
Tur till Versailles & Fontänshow

Tur till Versailles & Fontänshow

Njut av en av de bästa guidade turerna till Versailles, vilken inkluderar besök inne i slottet, en rundtur i de underbara franska trädgårdarna och den spektakulära fontänshowen med barockmusik och miljontals ljus. Boka biljetter redan idag!

Från 1059 kr
Direktbuss till Versailles

Direktbuss till Versailles

Förboka dina biljetter till Versailles-expressen hemifrån! Hoppa på direktbussen till Versailles och res tur- och retur till slottet enkelt och bekvämt. Barn under 9 år reser gratis. Inträde till slottet ingår inte i bussbiljetten, men kan köpas på plats.

Från 353 kr
Tur till Sommes Slagfält

Tur till Sommes Slagfält

Följ med på en guidad tur till Sommes slagfält och lär dig mer om vad som hände vid platsen för Sommeoffensiven under första världskriget. På denna historiska utfärd får du besöka de viktigaste slagfälten och historiska platserna i regionen, samt besöka det första museet tillägnad första världskriget. Ett måste för alla historieälskare!

Från 1642 kr
Buss till Mont-Saint-Michel

Buss till Mont-Saint-Michel

Besök ett av Frankrikes mest populära turistmål och Frankrikes kanske mest betagande syn, den av UNESCO världsarvslistade ön Mont-Saint-Michel. Utforska det magnifika medeltida klostret på toppen av ön. Turen gör du på egen hand, så du är helt fri att designa din egen resplan. Transport tur och retur från Paris samt entrébiljett till klostret ingår.

Från 1569 kr
Kvällstur i Paris på en Segway

Kvällstur i Paris på en Segway

Avsluta dagen med att utforska Paris magiska gator i solnedgången på en Segway-tur! En liten grupp deltagare garanterar dig en personlig och intim upplevelse och minnen för en livstid! Upplev Ljusets Stad vid solnedgången, boka din kvällstur på en Segway redan idag!

Från 747 kr
Marais till fots

Marais till fots

Upptäck Marais, en av Paris coolaste stadsdelar på denna guidade promenad! Marais har allt - exklusiva designerbutiker, ett sprudlande nattliv, vackra offentliga parker och de bästa falaflarna i stan. Biljetterna bokar du på nätet!

Från 214 kr
Montmartre till fots

Montmartre till fots

Utforska Paris charmiga stadsdel Montmartre på denna guidade promenad! Strosa längs kullerstensgatorna och se Moulin Rouge och Sacre Coeur. Säkra din plats på denna roliga stadsvandring, boka biljetter hemifrån!

Från 214 kr
PSG - Paris Saint Germain

PSG - Paris Saint Germain

Buy tickets to Paris Saint-Germain at Parc de Prince in Paris. Zlatan Ibrahimovic has signed with Paris Saint-Germain before this season!
Till kundvagnen