Attraktioner Paris

Bienvenue à Paris! Här finner du hela vårt utbud av evenemang i Paris, från cabaréer, sightseeing och turistattraktioner till fotboll med PSG. Boka en lunch eller middag på Restaurant 58 i Eiffeltornet, upplev cabaret på Moulin Rouge, Lido de Paris eller Crazy Horse, besök Louvren med eller utan guide eller njut av en kryssning längs floden Seine. Varför inte besöka Disneyland Paris eller Versailles?

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Tur till Toppen av Eiffeltornet - Gå före i kön

Tur till Toppen av Eiffeltornet - Gå före i kön

Gå före i köerna till det extremt populära Eiffeltornet! Besök både 1:a och 2:a våningen tillsammans med din guide och få biljett till den högsta punkten och Eiffeltornets Summit! Turen säljer ut snabbt, så boka dina biljetter idag!

Från 460 kr
Moulin Rouge

Moulin Rouge

Upplev den världsberömda showen på Moulin Rouge i Montmartre, Paris! En cabaret är en av de saker du bara måste uppleva när du är på besök i Paris! Biljetterna säljer ut snabbt, så boka i god tid! Inga mellanhänder och e-biljett till din inkorg.

Från 1014 kr
Louvren på egen hand

Louvren på egen hand

Utforska Louvren i Paris på egen hand, och i din egen takt, med en informativ audioguide! Boka ett paket inklusive audioguide och entrébiljett och gå före köerna in till Louvren. Mästerverk som Mona Lisa m fl väntar!

Från 405 kr
Hop-on Hop-off Paris L'Open Tour

Hop-on Hop-off Paris L'Open Tour

Boka biljetter till Paris L’Open Tour Hop-on Hop-off bussarna – det enklaste och mest flexibla sättet att utforska Paris! Det är bara att hoppa på en av de många bussarna och börja din sightseeing i en dubbeldäckare med öppet tackdäck. Beställ din biljett redan idag!

Från 353 kr
Middag Restaurang 58 Eiffeltornet

Middag Restaurang 58 Eiffeltornet

Njut av en god middag och utsikten över Paris – the City of Lights, från Restaurant 58 i Eiffeltornet! Boka dina biljetter till middag i Eiffeltornet i god tid! Boka online här!

Från 278 kr
Eiffeltornet - Gå före i kön

Eiffeltornet - Gå före i kön

Gå före i kön till Eiffeltornet! Med förbokade endast entré-biljetter kan du överlista andra turister och undvika de timslånga köerna på plats. Det är bara att ta hissen upp och njuta av den fantastiska utsikten över Paris.

Från 458 kr
ParisMagique sightseeing med båt

ParisMagique sightseeing med båt

Den bästa turen med båt på Seine gör du med ParisMagique sightseeingbåtarna! Båtturen startar vid kajen nedanför Eiffeltornet och varar en timme. Njut av Paris alla vackra sevärdheter och byggnader från vattnet! Boka biljetter till ParisMagique här!

Från 153 kr
Paris Afton Sightseeing, Kryssning & Eiffeltornet

Paris Afton Sightseeing, Kryssning & Eiffeltornet

Upplev Paris by night! I biljetten ingår ett besök i Eiffeltornet, där du går före i köerna och tar hissen direkt upp till utsiktsplatsen, en timmes lång naturskön kryssning på Seine och en stadsrundtur med buss. Det blir skoj för hela familjen!

Från 719 kr
Versailles & Paris Sightseeing

Versailles & Paris Sightseeing

Besök slottet i Versailles och se det mesta av Paris - allt på en och samma dag! En komplett utflykt med besök i slottet Versailles, en stadsrundtur i Paris, med både buss och båt, samt ett besök i Eiffeltornet. Boka biljetter till Versailles & Paris Sightseeing redan idag!

Från 1207 kr
Lido de Paris

Lido de Paris

Lido de Paris på Avenue des Champs-Elysées är en av världens mest kända varieté etablissemang och bjuder på en hänförande föreställning vilken har fascinerat publiken i åratal. Se till att du säkrar några av de eftertraktade biljetterna till denna cabaret, boka i god tid!

Från 907 kr


Till kundvagnen