Attraktioner Paris

Bienvenue à Paris! Här finner du hela vårt utbud av evenemang i Paris, från cabaréer, sightseeing och turistattraktioner till fotboll med PSG. Boka en lunch eller middag på Restaurant 58 i Eiffeltornet, upplev cabaret på Moulin Rouge, Lido de Paris eller Crazy Horse, besök Louvren med eller utan guide eller njut av en kryssning längs floden Seine. Varför inte besöka Disneyland Paris eller Versailles?

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Moulin Rouge

Moulin Rouge

Upplev den världsberömda showen på Moulin Rouge i Montmartre, Paris! En cabaret är en av de saker du bara måste uppleva när du är på besök i Paris! Biljetterna säljer ut snabbt, så boka i god tid! Inga mellanhänder och e-biljett till din inkorg.

Från 1019 kr
Middag Restaurang 58 Eiffeltornet

Middag Restaurang 58 Eiffeltornet

Njut av en god middag och utsikten över Paris – the City of Lights, från Restaurant 58 i Eiffeltornet! Boka dina biljetter till middag i Eiffeltornet i god tid! Boka online här!

Från 279 kr
Hop-on Hop-off Paris L'Open Tour

Hop-on Hop-off Paris L'Open Tour

Boka biljetter till Paris L’Open Tour Hop-on Hop-off bussarna – det enklaste och mest flexibla sättet att utforska Paris! Det är bara att hoppa på en av de många bussarna och börja din sightseeing i en dubbeldäckare med öppet tackdäck. Beställ din biljett redan idag!

Från 354 kr
Louvren på egen hand

Louvren på egen hand

Utforska Louvren i Paris på egen hand, och i din egen takt, med en informativ audioguide! Boka ett paket inklusive audioguide och entrébiljett och gå före köerna in till Louvren. Mästerverk som Mona Lisa m fl väntar!

Från 407 kr
VIP Middagskryssning kl. 20.30

VIP Middagskryssning kl. 20.30

Unna dig en middagskryssning på Seine i Paris! Denna VIP middagskryssning är en av våra bäst säljande turer, inte undra på det! Fantastisk fransk mat och atmosfär ombord! Säkra dina biljetter – boka hemifrån redan idag!

Från 1062 kr
Eiffeltornet - skippa köerna & Sightseeing Paris

Eiffeltornet - skippa köerna & Sightseeing Paris

Se det bästa av Paris på en 1-timmes busstur och gå förbi köerna vid Eiffeltornet. Skippa köerna, njut av utsikten från 2:a våningen, köp dina biljetter till Sightseeing Paris & Eiffeltornet - gå före i kön!

Från 587 kr
Lunch Restaurang 58 Eiffeltornet

Lunch Restaurang 58 Eiffeltornet

Njut av en trevlig lunch på Restaurant 58 i Eiffeltornet i hjärtat av Paris! Maten är god och atmosfären är avslappnad och utsikten är från Eiffeltornet är fantastisk!

Från 204 kr
Middag i Eiffeltornet, båttur på Seine & Moulin Rouge

Middag i Eiffeltornet, båttur på Seine & Moulin Rouge

En helafton i Paris! Njut av en middag på 1:a våningen i Eiffeltornet, följt av en naturskön båttur på Seine och avsluta kvällen med att se den spektakulära showen på cabaret Moulin Rouge. En perfekt kväll väntar!

Från 3008 kr
Versailles på egen hand

Versailles på egen hand

Besök slottet i Versailles på egen hand – entrébiljett inklusive t o r bussresa från Paris! Köp dina biljetter hemifrån, kliv på bussen i centrala Paris, väl på plats går du före i de långa köerna och direkt in i slottet! Boka dina biljetter till Versailles på nätet!

Från 615 kr
Entrance tickets to the Louvre Museum

Entrance tickets to the Louvre Museum

Skip the line with your tickets bought from home and quickly gain access to the world-famous Louvre museum, located in the heart of Paris on the banks of the Seine. Admire the incredible masterpieces like the Mona Lisa and Venus di Milo. Make sure to book your tickets online and avoid the long lines!

Från 239 kr


Till kundvagnen