Biljetter till sightseeing i Barcelona

Utbudet av guidade turer, museum, turistattraktioner och upplevelser är enormt i Barcelona! Passa på att utforska och lära känna Barcelona och dess omgivningar lite mer! Vi erbjuder både guidade rundturer och hop-on hop-off turer på egen hand, där du bl a. kan se Gaudís mästerverk som Parc Güel och Sagrada Familia, entrébiljetter till FC Barcelona Camp Nou & Museum Tour och museum som Picasso och Joan Miró m fl. Upplev äkta Flamenco-dans på någon av stadens tablaos eller beundra havets invånare i Barcelona Aquarium.

 
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Guidad tur i Sagrada Familia inkl. tornen

Guidad tur i Sagrada Familia inkl. tornen

Skippa långa väntetider till Gaudis fantastiska mästerverk Sagrada Familia. Gå före i kön tillsammans med din guide! Hör mer om historien bakom denna vackra kyrka, beundra dess rika inredning och ta hissen upp i tornen för att njuta av panoramavyn över Barcelona. Slösa inte tid i kö, boka dina biljetter hemifrån!

Från 697 kr
Barcelona Akvarium

Barcelona Akvarium

Tillbringa en rolig dag med att utforska undervattensvärlden på Barcelona Akvarium! Akvariet har massor av aktiviteter för barn och vuxna! Gå före i kön med förbokade biljetter! Smart att boka hemifrån!

Från 215 kr
Artistic Barcelona: Best of Gaudi

Artistic Barcelona: Best of Gaudi

Följ med på en guidad tur och se The Best of Gaudi - Gaudis bästa verk i Barcelona! Beundra Sagrada Familia, vandra i UNESCO’s Park Güell och se Gaudis berömda flerbostadshus på Passeig de Gràcia. Säkra din plats, boka biljetter idag!

Från 762 kr
Halvdagstur till Girona

Halvdagstur till Girona

Besök den historiska medeltida staden Girona utanför Barcelona! Girona är intressant av flera skäl; den har några av de bäst bevarade judiska kvarteren i Europa, vacker medeltida arkitektur och innehar ett viktigt konstnärligt arv. Säkra din plats på denna halvdagstur, boka dina biljetter online!

Från 590 kr
Montserrat & Barcelona

Montserrat & Barcelona

Njut av en heldagstur i två delar: besök vackra Montserrat på morgonen och få en guidad tur runt om i Barcelona på eftermiddagen. Upplev Gaudís Sagrada Familia, Parc Güel och Passeig de Gràcia. Säkra dina platser, boka biljetter online!

Från 1030 kr
Cykla i Barcelona

Cykla i Barcelona

Följ med på en rolig och avkopplande cykeltur i Barcelona! Se alla berömda sevärdheter och platser och även vägar bortom turiststråken. Boka din cykeltur i dag, och få dina biljetter skickade direkt till din inkorg.

Från 247 kr
Barcelona Card

Barcelona Card

Se till att köpa ditt Barcelona Card hemifrån och var väl förberedd på att upptäcka den magnifika staden. Gratis transportmedel i Barcelona, inklusive transfer till/från flygplatsen. Gå före i köerna och gratis inträde till de flesta av stadens museer. Entrébiljetter till andra attraktioner och stora rabatter över hela staden.

Från 483 kr
Barcelonas Gotiska Kvarter

Barcelonas Gotiska Kvarter

Barcelonas gotiska kvarter tillhör stadens mest charmiga kvarter. Upptäck förtrollande gator, torg, dolda hörn och hundra år gamla byggnader, med en kunnig guide som tar dig med på en promenad genom Barcelonas historia.

Från 172 kr
La Roca Village Outlet Shopping

La Roca Village Outlet Shopping

Spara upp till 60% på designermärken och kända varumärken på det populära shopping outlet La Roca Village utanför Barcelona! Välj den avgångstid som passar dig och få ett exklusivt rabattkort med ytterligare 10% besparingar!

Från 215 kr
Tapas i Barcelona

Tapas i Barcelona

Följ med på en kvällspromenad bland Barcelonas berömda tapasbarer och få en smak av Barcelona! Det är ett bra sätt att kick-starta din vistelse i Barcelona. Du får en översikt över staden, du lär dig hur man beställer tapas och får upptäcka några av de bästa barerna och kaféerna i Barcelona. Säkra dina biljetter, boka idag!

Från 644 kr
Choklad & Godis i Barcelona

Choklad & Godis i Barcelona

Är du också en gottegris? Då är vår guidade promenad Choklad & Godis i Barcelona definitivt något för dig. Din guide tar dig med till utvalda chokladbutiker, bagerier och kaféer i Barcelona där du får skämma bort dina smaklökar. Boka dina biljetter hemifrån!

Från 526 kr
Vinprovning i Barcelona

Vinprovning i Barcelona

Smaka på och lär dig mer om olika spanska kvalitetsviner! Denna avslappnade och roliga vinprovning sker på en lokal vinbutik i centrala Barcelona. Säkra din plats på denna populära tur, boka din biljett hemifrån!

Från 386 kr
Gaudi Sightseeing & Sagrada Familia

Gaudi Sightseeing & Sagrada Familia

Utforska Gaudis mest kända verk i Barcelona! Gå före i köerna till den fantastiska kyrkan Sagrada Familia, promenera i den vackra parken Park Güell och se Gaudis flerbostadshus på Passeig de Gràcia tillsammans med en kunnig guide. Säkra din plats på denna populära tur, boka dina biljetter idag!

Från 772 kr
Barcelona Hop-On Hop-Off

Barcelona Hop-On Hop-Off

Med din Barcelona Hop-on Hop-off biljett till hands är du redo att åka på upptäcktsfärd i Barcelona. Hop-on Hop-off bussarna är ett bra alternativ för dem som vill ha sightseeing på ett roligt och flexibelt sätt! Välj mellan 24 eller 48-timmars biljetter, boka online nu!

Från 311 kr
Casa Batlló - gå före i kön

Casa Batlló - gå före i kön

Skippa köerna med förbokade biljetter! Besök en av Antoni Gaudi’s mest kända byggnader i Barcelona - Casa Batlló! Det är ett arkitektoniskt mästerverk med en intressant historia. Din biljett inkluderar gratis audioguide med inspelade kommentarer. Boka dina biljetter hemifrån och undvik de långa köerna!

Från 258 kr
Guidad tur i Sagrada Familia & Park Güell

Guidad tur i Sagrada Familia & Park Güell

Ta del av en guidad tur till två av Gaudis mest kända konstverk i Barcelona: Park Güell och Sagrada Familia. Undvik de långa köerna med prioriterad entrébiljett och bli skjutsad mellan de båda platserna med buss! Boka din tur idag!

Från 515 kr
Guidad tur i Sagrada Familia inkl. tornen & Park Güell

Guidad tur i Sagrada Familia inkl. tornen & Park Güell

Denna sightseeing har allt för dig som ska till Barcelona! Starta med en rundtur i den vackra Park Güell, följ av en guidad visning i Sagrada Familia och avsluta med ett besök i tornen där du får njuta av den fantastiska utsikten. Missa inte allt det roliga, boka dina biljetter nu!

Från 826 kr
ARTicket BCN - gå före i kön

ARTicket BCN - gå före i kön

Boka kombinationsbiljetten ARTicket Barcelona hemifrån och gör dig redo att utforska Barcelonas livliga konstscen! Din Articket Barcelona ger dig fri tillgång till Barcelonas sex bästa konstmuseer, du går före i köerna och du sparar 45% jämfört med priset vid dörren!

Från 322 kr
Palacio del Flamenco

Palacio del Flamenco

Palacio del Flamenco i Barcelona är en av stadens bästa flamenco shower! Köp dina biljetter till Palacio del Flamenco i Barcelona här!

Från 483 kr
Flamenco Show Tablao de Carmen

Flamenco Show Tablao de Carmen

Upplev en klassisk flamenco show på Tablao de Carmen i Barcelona! Denna vackra föreställning presenterar flera av flamencons viktigaste dansstilar och du är garanterad en kväll fylld med musik, dans och sång! Du kan välja med middag och show eller en drink och show.

Från 419 kr
Guidad tur i Sagrada Familia

Guidad tur i Sagrada Familia

Utforska Sagrada Familia på en 2-timmars guidad rundtur! Kyrkan är Gaudís ofärdiga mästerverk och en av de mest besökta byggnaderna i världen. Hoppa över de timslånga köerna med din guide och spendera din tid att upptäcka denna arkitektoniska pärla!

Från 365 kr
Girona & Figueras inkl. Dali Museum

Girona & Figueras inkl. Dali Museum

Lämna Barcelona för en dag och upptäck Girona och Figueras inkl Dali Museet. Biljetter till bussturen Barcelona till Girona och Figueras kan du köpa här!

Från 837 kr
Poble Espanyol

Poble Espanyol

Poble Espanyol vid Montjuïc i Barcelona är absolut värt ett besök. Köp dina biljetter till Poble Espanyol vid Montjuïc i Barcelona här!

Från 129 kr
Flamenco Show Tablao Cordobes

Flamenco Show Tablao Cordobes

Upplev en underhållande och fängslande flamenco show på Tablao Cordobes i Barcelona. Tablao Cordobes är en av de mest kända flamencoklubbarna i hela Spanien. Det är en av de upplevelser som du måste unna dig, minst en gång i livet! Showen säljer ut snabbt, så se till att boka dina biljetter i förväg!

Från 740 kr
Barcelonas Höjdpunkter

Barcelonas Höjdpunkter

Följ med på vår klassiska sighetseeing Barcelonas Höjdpunkter och utforska de viktigaste sevärdheterna i en av de vackraste städerna i Spanien. Ta en tur med Montjuïcs linbana, se Gaudis berömda byggnader Casa Batlló och La Pedrera och mycket mer! Boka dina biljetter hemifrån!

Från 547 kr
Barcelonas Konst & Arkitektur

Barcelonas Konst & Arkitektur

Se Gaudis stora verk i Barcelona. Biljetter till turen Barcelonas Konst och Arkitektur kan köpas här!

Från 408 kr
Barcelona Heldagstur

Barcelona Heldagstur

Tillbringa hela dagen med att utforska Barcelona inklusive Gaudis berömda byggnader i Barcelona! Köp ding biljetter till Barcelona Heldagstur här!

Från 987 kr
Montserrat

Montserrat

Busstur från Barcelona till Montserrat, berömd för sin staty av den Svarta Madonnan. Boka din tur till Montserrat på morgonen här!

Från 590 kr
Guidad tur i Casa Batlló & Sagrada Familia

Guidad tur i Casa Batlló & Sagrada Familia

Upplev det bästa av Gaudís Barcelona! Gaudis världsberömda byggnader har blivit ikoniska symboler i staden Barcelona! I denna tur ingår besök på två av hans bästa verk: Casa Batlló och La Sagrada Familia. Säkra din plats på denna populära rundtur, boka dina biljetter i förväg!

Från 762 kr
Vin & Cava i Barcelona

Vin & Cava i Barcelona

Lär dig mer om Vin och Cava i Barcelona med besök och provsmakning på 3 vingårdar. Boka din biljett till Vin och Cava i Barcelona här!

Från 783 kr
FC Barcelona & Camp Nou

FC Barcelona & Camp Nou

Besök Camp Nou och FC Barcelona Museum! Boka dina biljetter hemifrån till Camp Nou Experience och skippa köerna till biljettkassan! Om du vill kan du hyra en audioguide och lära dig mer om arenan och laget.

Från 301 krTill kundvagnen