Barcelona

Här hittar du biljetter till allt från sightseeing och muséer till fotboll i Barcelona. Oavsett om du vill uppleva Gaudís Barcelona, som Sagrada Familia, Park Güell och Casa Batló, se en flamenco-show eller gå på fotboll på FC Barcelonas berömda stadium Camp Nou.

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Barcelona Akvarium

Barcelona Akvarium

Tillbringa en rolig dag med att utforska undervattensvärlden på Barcelona Akvarium! Akvariet har massor av aktiviteter för barn och vuxna! Gå före i kön med förbokade biljetter! Smart att boka hemifrån!

Från 214 kr
Barcelona Zoo

Barcelona Zoo

Besök Barcelona Zoo i de charmiga delarna av gamla Barcelona. Upplev 4000 djur och 400 arter, inklusive ättlingar till albino-gorillan Snowflake och delfiner, tropiska fåglar, reptiler och många fler. Boka online idag och få dina biljetter via e-post.

Från 214 kr
Montjuic Linbana

Montjuic Linbana

Ta linbanan till toppen av Montjuïc och njut av den otroliga utsikten över hamnen och Barcelona. Boka dina biljetter till Telefèric de Montjuïc här.

La Pedrera (Casa Milà) - gå före i kön

La Pedrera (Casa Milà) - gå före i kön

La Pedrera de Dia är ett av Antoni Gaudís finaste verk och en av Barcelona ikoniska sevärdheter. La Pedrera anses vara en av de mest framstående byggnaderna från 1920-talet med sin spektakulära fasad och sitt unika tak. Boka dina biljetter online och gå före i köerna till La Pedrera!

Från 235 kr
Guidad tur i Sagrada Familia inkl. tornen

Guidad tur i Sagrada Familia inkl. tornen

Skippa långa väntetider till Gaudis fantastiska mästerverk Sagrada Familia. Gå före i kön tillsammans med din guide! Hör mer om historien bakom denna vackra kyrka, beundra dess rika inredning och ta hissen upp i tornen för att njuta av panoramavyn över Barcelona. Slösa inte tid i kö, boka dina biljetter hemifrån!

Från 694 kr
Girona & Figueras inkl. Dali Museum

Girona & Figueras inkl. Dali Museum

Lämna Barcelona för en dag och upptäck Girona och Figueras inkl Dali Museet. Biljetter till bussturen Barcelona till Girona och Figueras kan du köpa här!

Från 833 kr
FC Barcelona

FC Barcelona vs. Real Madrid Super Cup

LÖR, 12 AUG 2017 eller SÖN, 13 AUG 2017, på Camp Nou

Från 1867 kr
Guidad tur i Gaudi's Park Güell

Guidad tur i Gaudi's Park Güell

Besök Park Güell och gå före i köerna med din kunniga guide! Njut av en guidad promenad i den otroliga offentliga parken, ett av Antoni Gaudis fantastiska konstverk i Barcelona. Det är ett absolut måste när du besöker Barcelona! Köp dina biljetter idag!

Från 235 kr
Guidad tur i Sagrada Familia inkl. tornen & Park Güell

Guidad tur i Sagrada Familia inkl. tornen & Park Güell

Denna sightseeing har allt för dig som ska till Barcelona! Starta med en rundtur i den vackra Park Güell, följ av en guidad visning i Sagrada Familia och avsluta med ett besök i tornen där du får njuta av den fantastiska utsikten. Missa inte allt det roliga, boka dina biljetter nu!

Från 822 kr
Vin & Cava i Barcelona

Vin & Cava i Barcelona

Lär dig mer om Vin och Cava i Barcelona med besök och provsmakning på 3 vingårdar. Boka din biljett till Vin och Cava i Barcelona här!

Från 779 kr


Till kundvagnen