Cabaret

Cabaret och varité - en konstform känd över hela världen, men allra mest känner vi kanske de gamla stora varitéerna som Bal du Moulin Rouge, Lido och Crazy Horse i Paris och Friedrichstadt Palast och Wintergarten i Berlin. Här bokar du och köper biljetter till några av världens mest kända kabareter och varietéer.

Biljetter till Cabaret

Moulin Rouge

Moulin Rouge

Upplev den världsberömda showen på Moulin Rouge i Montmartre, Paris! En cabaret är en av de saker du bara måste uppleva när du är på besök i Paris! Biljetterna säljer ut snabbt, så boka i god tid! Inga mellanhänder och e-biljett till din inkorg.

Från 1019 kr
THE ONE på Friedrichstadt-Palast

THE ONE på Friedrichstadt-Palast

Upplev THE ONE på Friedrichstadt-Palast i Berlin. Föreställningen är en drömlik tidsresa på jakt efter den person som betyder allt för oss – THE ONE. Njut av ren glamour med kostymer av Jean Paul Gaultier. Denna fantastiska show säljer ut snabbt. Lämplig för internationella gäster!

Från 437 kr
Lido de Paris

Lido de Paris

Lido de Paris på Avenue des Champs-Elysées är en av världens mest kända varieté etablissemang och bjuder på en hänförande föreställning vilken har fascinerat publiken i åratal. Se till att du säkrar några av de eftertraktade biljetterna till denna cabaret, boka i god tid!

Från 912 kr
Crazy Horse

Crazy Horse

Upplev Crazy Horse cabaret i Paris, en varieté inspirerad av det ändlösa temat kvinnlighet. Denna makalösa show består av en serie mycket estetiska och visuella nummer framförda av Crazy Horse legendariska, sensuella dansare. Boka dina biljetter till Crazy Horse redan idag!

Från 1126 kr
Moulin Rouge & båttur på Seine

Moulin Rouge & båttur på Seine

Vill du göra ditt besök i Paris än mer magiskt? Följ med på en romantisk båttur på floden Seine följt av en spektakulär varieté på Moulin Rouge Paris inkl. ½ flaska champagne. Säkra dina platser genom att beställa biljetterna hemifrån!

Från 2017 kr
Paradis Latin

Paradis Latin

Paradis Latin är den mest parisiska av Paris stora kabaréer med 70% franska besökare. Gör dig redo för en kväll fylld med god mat, bubblande champagne och magnifik underhållning. Denna föreställning säljer snabbt ut, så se till att boka dina biljetter hemifrån.

Från 697 kr


Till kundvagnen